A apărut tequila lui Elon Musk. Cu cât se vinde o sticlă

  • Tequila lui Musk are aromă de fructe uscate, vanilie, piper şi scorţişoară.
  • Noul produs al lui Elon Mask se vinde doar în SUA.
  • O sticlă costă 250 de dolari.
230 afișări
Imaginea articolului A apărut tequila lui Elon Musk. Cu cât se vinde o sticlă
Cu aromă de fructe uscate, vanilie, piper şi scorţişoară. Aşa este descris cel mai nou produs marca Tesla. O sticlă de tequila. Ambalată elegant, produsul lui Elon Mask se vinde doar în SUA, deocamdată. Şi costă 250 de dolari. Asta ar fi una dintre glumele lui Elon Musk, care devine realitate. În 2018, printr-un tweet, Musk a sugerat că ar putea produce Teslaquilla. 
 
Elon a fost găsit leşinat lângă Tesla Model 3, înconjurat de sticle Teslaquilla, cu urme de lacrimi uscate încă vizibile pe obraji.”
 
Gluma a fost făcută în jurul datei de 1 aprilie 2018, ca răspuns pentru companiile care au îndrăznit să spună că pe Musk îl paşte falimentul. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici