A apărut The ONE de noiembrie

Ediţia de noiembrie a revistei The ONE este una dedicată succesului, în care prezentăm, cu ocazia Galei The ONE 10 Years of Inspiration, zece femei care ne-au inspirat în aceşti zece ani.

77 afișări
Imaginea articolului A apărut The ONE de noiembrie

A apărut The ONE de noiembrie

Şi pentru că e vorba despre un partyforsuccess în toată regula, în articolul Dress for success ne-am întrebat care mai este, astăzi, definiţia succesului.

Iar în editorialul Bunica e en-vogue, Andreea Esca scrie, de la Cluj, despre femei care ne inspiră.

La capitolul fashion, în noiembrie pariem pe puterea nonculorilor, spiritul adolescenţei şi tricotajele cu accente sporty.

Pictorialul Magie noire o prezintă pe modelul Cornelia Tat, fotografiată de Oltin Dogaru, într-un pictorial cu accente dominatrix.

În opinia de modă Sub acoperire, Alexandra Caspruf analizează în detaliu farmecul mantourilor fanteziste, una dintre obsesiile acestui sezon.

Fotoreportajul Fashion overdose surprinde sezonul primăvară-vară 2015, în imagini realizate de Andreea Macri la Paris Fashion Week.

Piersic Jr. POSTERibilism este un portret al artistului la maturitate, care îşi propune (şi reuşeşte, după cum spun cei care deja au citit textul!) să treacă dincolo de imaginea de rebel a actorului.

În opinia Privilegiu şi datorie, Dragoş Bucurenci ne invită în Conacul Ghyka de la Coteşti.

Sports at night!, spune Vicki Nicola, cu referire la un nou concept pentru performanţă şi creativitate.

De ce nu ne îndoim de supremaţia laserelor aflăm de la beauty editorul The ONE, citind articolul Drept la ţintă (pag. 140)

În paginile de turism, ajungem Acolo unde moda întâlneşte pasiunea pentru călătorii.The ONE recomandă patru hoteluri pentru o escapadă de toamnă demnă de o fashionista: Hotel Armani (Dubai), La Bellechase (Paris), Bulgari Hotel (Bali) şi Portrait Suites (Roma).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici