Aaron Johnson, cel mai bine îmbrăcat bărbat din Marea Britanie. Vezi cine mai e în top

Actorul Aaron Johnson a ocupat prima poziţie în topul celor mai bine îmbrăcaţi bărbaţi din Marea Britanie, alcătuit în fiecare an de editorii revistei GQ, informează dailymail.co.uk.

154 afișări
Imaginea articolului Aaron Johnson, cel mai bine îmbrăcat bărbat din Marea Britanie. Vezi cine mai e în top

Aaron Johnson, cel mai bine îmbrăcat bărbat din Marea Britanie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul britanic Douglas Booth a ocupat poziţia a doua, podiumul fiind completat de un alt actor britanic, Nicholas Hoult, clasat pe poziţia a treia.

Deşi are doar opt ani, Romeo Beckham calcă deja pe urmele celebrului său tată atunci când este vorba de modă şi de stilul vestimentar.

Fiul mijlociu al fostului căpitan al naţionalei Angliei a fost inclus în premieră pe lista celor mai bine îmbrăcaţi bărbaţi din Marea Britanie, ocupând poziţia a 26-a. Tatăl său, David Beckham, s-a clasat pe locul al 16-lea.

Câştigătorul ediţiei de anul trecut a acestui clasament, actorul Robert Pattinson, s-a clasat în acest an pe locul al patrulea.

Prinţul Harry, o altă celebritate inclusă în premieră pe această listă prestigioasă, ocupă poziţia a cincea, experţii în fashion declarând că el "arată bine deoarece nu îi pasă de felul cum arată". Fratele său mai mare, prinţul William, a fost şi el inclus în premieră pe această listă, pe poziţia a 27-a.

Cineastul David Furnish - partenerul de viaţă al cântăreţului Elton John, designerul Tom Ford, muzicianul Alex James - basistul trupei Blur, pilotul de Formula 1 Jenson Button şi actorul Bill Nighy încheie Topul 10 al celor mai bine îmbrăcaţi bărbaţi din Marea Britanie.

Câştigătorul din acest an, Aaron Johnson, este un actor britanic în vârstă de 20 de ani, care s-a remarcat în filmul "Nowhere Boy", în care l-a întruchipat pe John Lennon. Tânărul actor britanic este logodit cu regizoarea Sam Taylor-Wood, în vârstă de 43 de ani, cu care are deja o fetiţă, născută în 2010.

Mel Gibson ocupă prima poziţie în topul celor mai urât îmbrăcaţi bărbaţi din lume alcătuit de revista GQ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici