AC/DC îşi lansează propria gamă de vinuri în Australia

Formaţia rock AC/DC a semnat un parteneriat cu firma de băuturi alcoolice Warburn Estate pentru a lansa o gama de vinuri care vor purta numele trupei şi titluri ale celor mai cunoscute piese ale muzicienilor.

178 afișări
Imaginea articolului AC/DC îşi lansează propria gamă de vinuri în Australia

AC/DC îşi lansează propria gamă de vinuri în Australia

În gama de vinuri sunt incluse Highway to Hell Cabernet Sauvignon şi You Shook Me All Night Long Moscato, informează contactmusic.com.

"Voiam să ne asigurăm că fanii AC/DC din oraşul lor natal vor avea acces uşor la vinurile celebrei formaţii", a declarat Steve Donohue, general manager al Woolworths Liquor Group, compania care va vinde băuturile.

Vinurile vor fi lansate pe piaţă în a doua jumătate a lunii august.

Trupa de hard rock AC/DC a fost înfiinţată la Sydney în 1973 şi este formată din Brian Johnson (voce), Angus Young (chitară solo), Malcolm Young (chitară ritmică), Cliff Williams (bas) şi Phil Rudd (baterie). Trupa a adus şi în Bucureşti, în mai 2010, show-ul "Black Ice", care promovează cel de-al 15-lea material de studio al ei, lansat în octombrie 2008. Turneul, primul după "Stiff Upper Lip", susţinut de AC/DC în 2000/2001, a avut zeci de concerte sold out în întreaga lume. Trei dintre concertele susţinute în Buenos Aires au fost filmate pentru un posibil DVD live, care ar urma să fie lansat. "Black Ice" a câştigat premiul pentru Marele Turneul al Anului acordat de Pollstar Concert Industry. De asemenea, a primit nominalizări şi la Billboard Touring Awards.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici