Activitatea drumarilor, inspectată atent: Mai mulţi urşi au urmărit cu atenţie echipajele care au acţionat pe Transfăgărăşan

  • Mai mulţi urşi, aflaţi într-o pădure din zona barajului Vidraru, au fost spectatori la operaţiunea de deszăpezire de pe Transfăgărăşan.
  • Animalele au stat la distanţa şi au fost fotografiate de angajaţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Bucureşti.
5325 afișări
Imaginea articolului Activitatea drumarilor, inspectată atent: Mai mulţi urşi au urmărit cu atenţie echipajele care au acţionat pe Transfăgărăşan

Spectatori la deszăpezire: mai mulţi urşi au urmărit echipajele care au acţionat pe Transfăgărăşan

Urşii şi-au făcut apariţia în timp ce echipajele de deszăpezire se aflau pe DN7C, în zona barajului Vidrarului. Animalele au asistat la operaţiune şi nu s-au apropiat de oameni.

„Ne supraveghează îndeaproape! Colegii noştri care acţionează pe DN7C, zona barajului Vidraru pe Transfăgărăşan, au avut astăzi parte de un public special”, au povestit, pe Facebook, reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Bucureşti.

În perioada iernii, angajaţii direcţiilor de drumuri şi poduri intervin în special pentru a curăţa şoselele şi indicatoarele rutiere de pe marginea drumurilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici