Actorul Al Pacino va juca rolul lui Tennessee Williams în spectacolul de teatru "God Looked Away"

Actorul Al Pacino va juca rolul lui Tennessee Williams în piesa "God Looked Away", prima producţie a Pasadena Playhouse, în programul PlayWorks. Spectacolul de teatru, despre o perioadă tulburată din viaţa autorului dramatic, va fi lansată în 2017.

241 afișări
Imaginea articolului Actorul Al Pacino va juca rolul lui Tennessee Williams în spectacolul de teatru "God Looked Away"

Actorul Al Pacino va juca rolul lui Tennessee Williams în spectacolul de teatru "God Looked Away" (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

Rolul prietenei apropiate, pe nume Estelle, va fi jucat de Judith Light, câştigătoare a două premii Tony pentru performanţele ei în "Other Desert Cities" şi “The Assembled Parties” . Piesa este scrisă de Dotson Rader, care a scris şi memoriile despre Tennessee Williams, intitulate "Cry of the Heats". Spectacolul de teatru se va concentra asupra unei perioade turbulente din viaţa autorului dramatic.

Spectacolul "God Locked Away" va fi regizat de Robert Allan Ackerman, care a mai lucrat cu Pacino pe Broadway, pentru "Salome". Piesa va avea premiera în 2017 şi va avea reprezentaţii între 8 şi 19 martie.

Starul american Al Pacino a fost de opt ori nominalizat la premiile Oscar şi a câştigat celebrul trofeu în 1993, pentru rolul din filmul "Parfum de femeie", de Martin Brest.

Al Pacino a apărut în ultimii ani în filme precum "Crime justificate" (2008), alături de Robert de Niro, în "Ocean's Thirteen - Acum sunt 13" (2007), "Doctorul «Moarte»/ You Don't Know Jack" (2010) şi "Phil Spector" (2013).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici