Actorul britanic Ben Cross joacă în comedia românească "Alt Love Building", în regia Iuliei Rugină

Actorul britanic Ben Cross, cunoscut, mai ales, pentru rolurile din filmele "Carele de foc/ Chariots of Fire", "Star Trek" şi serialul "Banshee", îl va interpreta pe Mr. Anderson, proprietarul de drept al taberei de reparat relaţii, în comedia românească "Alt Love Building", în regia Iuliei Rugină.

172 afișări
Imaginea articolului Actorul britanic Ben Cross joacă în comedia românească "Alt Love Building", în regia Iuliei Rugină

Actorul britanic Ben Cross joacă în comedia românească "Alt Love Building", în regia Iuliei Rugină

Un nume de referinţă în cinematografia mondială, Ben Cross va putea fi urmărit pentru prima dată într-un film românesc alături de Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol, Dorian Boguţă şi grupul de tineri absolvenţi ai şcolii Actoriedefilm.ro, din 26 decembrie, pe marile ecrane româneşti, în comedia "Alt Love Building", informează un comunicat remis MEDIAFAX.

"«Chariots of Fire» este un film cult, iar faptul că l-am avut alături de noi pe Ben Cross în «Alt Love Building» a fost pentru noi o mare bucurie. Pe lângă ocazia de a juca noi trei (eu, Doru şi Papi) alături de el, prezenţa lui pe platourile de filmare a fost un cadou pe care Actoriedefilm.ro l-a oferit studenţilor săi: un film cu Ben Cross!", a declarat Dragoş Bucur despre experienţa colaborării cu Ben Cross.

În regia Iuliei Rugină, acţiunea filmului "Alt Love Building" este plasată la munte, în plină iarnă, cu câteva zile înainte de Revelion, la şase luni de la prima ediţie a taberei de reparat relaţii "Love Building". Publicul va întâlni nouă cupluri cu probleme şi trei terapeuţi cu probleme şi mai mari, care, atunci când nu se şicanează, se luptă cu demonii interiori şi problemele trecutului. Acum nu mai este atât de simplu să alerge către mult râvnitul "şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi". Chiar dacă au ajuns din nou într-un "Love Building", de data aceasta va fi altfel.

Cu o imagine semnată de Vivi Drăgan Vasile, un scenariu de Iulia Rugină, Ana Agopian şi Oana Răsuceanu, "Alt Love Building" este cel de-al doilea lungmetraj produs de Actoriedefilm.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici