Actorul Channing Tatum va deveni tată pentru prima oară

Actorul american Channing Tatum, desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă pe 2012, şi soţia lui, Jenna Dewan-Tatum, vor deveni pentru prima dată părinţi anul viitor.

376 afișări
Imaginea articolului Actorul Channing Tatum va deveni tată pentru prima oară

Channing Tatum, Jenna Dewan (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Informaţia a fost confirmată de starul american, luni, informează express.co.uk.

Channing Tatum şi Jenna Dewan s-au cunoscut în timpul filmărilor de la filmul "Step Up" din 2006 şi s-au căsătorit în California în 2009.

Channing Tatum, născut pe 26 aprilie 1980, este un actor, dansator şi fost model american. În tinereţe el a lucrat ca stripper într-un club de noapte, înainte de a deveni model şi apoi actor profesionist. S-a remarcat în filme cu succes de casă precum "Dansul dragostei/ Step Up" (2006), "G.I. Joe: Ascensiunea Cobrei/ G.I. Joe: The Rise of Cobra" (2009), "Dragul meu John/ Dear John" (2010), "Jurământul/ The Vow" (2012), "21 Jump Street - O adresă de pomină" (2012) şi "Mike meseriaşu'/ Magic Mike" (2012), un film inspirat din activitatea lui de stripper.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici