Actorul Chris Evans este interesat să înceapă o carieră în politică

Recunoscut pentru interpretarea personajului Captain America, Chris Evans, speră ca într-o zi să schimbe lumea şi să facă o diferenţă, intrând pe scena politică, scrie contactmusic.com.

770 afișări
Imaginea articolului Actorul Chris Evans este interesat să înceapă o carieră în politică

Actorul Chris Evans este interesat să înceapă o carieră în politică (Imagine: Hepta)

"Niciodată nu aş spune niciodată. Întotdeauna am fost de părere că ar fi frumos ca într-o zi să mă gândesc să urmez o carieră în politică. Sunt atât de mândru de unchiul meu care lucrează în domeniu şi de toată lumea care se dedică să ajute la dezvoltarea unei societăţi şi se concentrează pe transformarea oraşului într-un loc mai bun", a declarat Evans.

"În cele din urmă, există foarte puţine lucruri pe care le consider a fi nobile şi provocatoare. Ştiu că Washington este un loc dur. Am propriile păreri şi, mai târziu în viaţă, aş putea încerca să urmez o carieră în politică", a adăugat actorul.

Totuşi, pentru moment, actorul în vârstă de 34 de ani se concentrează pe regizarea filmelor. Deja a avut parte de prima experienţă în spatele camerelor de filmat, când a ajutat la regizarea filmului "Before We Go".

"Voiam să regizez de foarte mult timp, doar că este foarte greu să găseşti pe cineva care să te lase să faci acest lucru. Nu am niciun fel de antrenament în această direcţie. Nu am urmat niciun curs, deci este destul de riscant. Când am regizat, a fost vorba de o situaţie în care am găsit un scenariu care mi se potrivea. Era o poveste simplă, despre doi oameni. Am fost destul de reţinut, nu vreau să sune urât, dar am ţintit destul de jos, doar pentru că voiam să văd cum este mai întâi. Cred că nu este nicio ruşine în asta. Nu voiam să mă întind mai mult decât îmi era plapuma, aflat pentru prima oară în poziţia de regizor", a spus Chris Evans.

"Nu m-aş opri din actorie niciodată complet, pentru că iubesc ceea ce fac cu adevărat, dar dacă m-aş căsători şi aş avea copii, mi-aş dori să fiu mai puţin faimos decât sunt în prezent. Ideea cu faima este că e destul de înşelătoare, mai ales când ai copii, şi ar putea fi un motiv bun să mă axez pe regizare", a conchis actorul.

În ceea ce priveşte viaţa profesională, Chris Evans s-a remarcat în trecut cu roluri precum cele interpretate în filmele din seria "Cei patru fantastici", "Ţestoasele Ninja", "Care-i numărul tău?" şi două francize de succes inspirate din universul benzilor desenate Marvel - "Căpitanul America/ Captain America" şi "Răzbunătorii/ The Avengers".

În 2015, actorul a câştigat premiul pentru cel mai bun actor într-un film de acţiune la People's Choice Awards din SUA, iar în 2011 a luat premiul pentru cel mai bun supererou la Scream Awards.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici