Actorul Christopher Walken: Copiii mi-ar fi pus capăt carierei

Celebrul actor american a declarat într-un interviu că este bucuros de faptul că, în cei aproape 50 de ani de căsnicie cu directorul de casting Georgianne Thon, nu a devenit tată, pentru că asta ar fi însemnat, cu siguranţă, sfârşitul carierei lui.

438 afișări
Imaginea articolului Actorul Christopher Walken: Copiii mi-ar fi pus capăt carierei

Actorul Christopher Walken (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Christopher Walken, celebru şi pentru rolul din "Şapte psihopaţi şi un câine/The 'Seven Psychopaths", se declară mulţumit că nu are copii pentru că, spune el, acest lucru i-ar fi afectat ambiţiile actoriceşti, potrivit cotidianului The Guardian.

Întrebat dacă, din punctul lui de vedere, cariera şi copiii ar fi făcut "casă bună", Walken a răspuns tranşant: "Sub nicio formă".

Renumit pentru măiestria cu care interpretează personaje excentrice, Christopher Walken are un stil de viaţă mai degrabă conservator, marcat de discreţie.

"Viaţa mea este una conservatoare. Am fost căsătorit aproape 50 de ani. Nu am nici hobby-uri, nici copii. Nu prea îmi doresc să călătoresc, nu am avut niciodată o viaţa socială tumultoasă. Stau acasă, cu excepţia timpului pe care îl petrec la lucru. Deci, în termeni generali, sunt un om obişnuit", a spus Walken.

Când vine vorba însă despre carieră, starul din "Vânătorul de cerbi /The Deer Hunter" spune că este cel mai exigent critic al său. "La fiecare film pe care l-am făcut sunt scene la care am fost bun, şi scene pe care le-am jucat prost. În ceea ce mă priveşte, este mereu vorba despre reuşită şi nereuşită", a mai spus actorul.

Christopher Walken este un prolific actor american de teatru şi film, care a interpretat peste o sută de roluri în diverse producţii cinematografice şi de televiziune, câştigător al premiului Oscar pentru rol secundar în 1978, graţie prestaţiei sale din filmul "Vânătorul de cerbi". Alte roluri notabile au fost cele din "Perspectiva unei crime" (1984), "Afacere de familie" (1986), "King of New York" (1990), "Batman revine" (1992), "Pulp Fiction" (1994) şi "Prinde-mă! Dacă poţi" (2002), pentru care a primit o a doua nominalizare la Oscar. El a apărut şi în videoclipurile unor artişti de marcă, precum Madonna şi Fat Boy Slim.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici