Actorul James Nesbitt s-a despărţit de soţia sa din cauza filmărilor pentru trilogia "Hobbitul"

Actorul James Nesbitt s-a despărţit de soţia sa după aproape două decenii de căsnicie, cauza acestei separări fiind programul încărcat al vedetei, care a filmat, timp de doi ani, în Noua Zeelandă pentru trilogia "Hobbitul".

1219 afișări
Imaginea articolului Actorul James Nesbitt s-a despărţit de soţia sa din cauza filmărilor pentru trilogia "Hobbitul"

James Nesbitt (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul, în vârstă de 48 de ani, care şi-a câştigat notorietatea jucând în drama "Cold Feet", s-a despărţit de Sonia Forbes-Adam, după 19 ani de căsnicie, informează dailymail.co.uk. Cei doi au împreună două fete, Peggy şi Mary, în vârstă de 16, respectiv 11 ani.

"James şi Sonia locuiesc separat şi acest lucru se întâmplă de ceva vreme. Au rămas în relaţii bune şi îşi doresc să le fie respectată intimitatea", a declarat un purtător de cuvânt al cuplului, potrivit sursei citate.

Cauza acestei despărţiri pare să fie programul încărcat al lui Nesbitt, care l-a interpretat pe Bofur în trilogia "Hobbitul/ The Hobbit", filmările la această producţie având loc, în mare parte, în Noua Zeelandă.

"Nu a fost vorba de aventuri sau de înşelat. Au luat, pur şi simplu, o decizie raţională, aceea de a se despărţi şi locuiesc separat de câteva luni", a declarat un prieten al cuplului.

"Principala lor grijă în acest moment o reprezintă copiii. Jimmy s-a mutat, dar le vede destul de des pe fete", a completat acesta.

Iniţial, cuplul a încercat să facă în aşa fel încât relaţia lor să funcţioneze şi la distanţă. Sonia şi fetele s-au mutat pentru a fi cât mai aproape de Nesbitt, însă mutarea în Noua Zeelandă a fost dificilă pentru familie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici