Actorul Jeremy Renner din "The Avengers" va deveni tată

Actorul Jeremy Renner, unul dintre starurile din distribuţia filmului "The Avengers", va deveni tată pentru prima dată, în luna februarie, au anunţat câteva publicaţii americane.

273 afișări
Imaginea articolului Actorul Jeremy Renner din "The Avengers" va deveni tată

Actorul Jeremy Renner din "The Avengers" va deveni tată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit tabloidului Us Weekly, actorul a fost auzit de două persoane în timp ce discuta duminică, la gala de decernare a Globurilor de Aur cu buna lui prietenă Eva Longoria, căreia i-a dezvăluit că urmează să devină tată, citate de accesshollywood.com.

Potrivit celor două surse, Jeremy Renner a spus: "Voi lua avionul atunci când i se va rupe apa şi va fi pe punctul de a naşte".

Potrivit mai multor surse citate de aceeaşi publicaţie, femeia însărcinată cu primul copil al actorului Jeremy Renner este o fostă iubită a acestuia, iar naşterea va avea loc în luna februarie.

"Ieşeau împreună, dar nu a fost ceva serios. El este foarte secretos atunci când vine vorba despre viaţa lui privată, dar ea şi-a continuat viaţa şi nu îşi ascunde trecutul", a declarat o sursă.

Potrivit presei americane, fosta iubită a actorului locuieşte în prezent în vila pe care acesta o deţine la Los Angeles.

În aprilie, Jeremy Renner a acordat un interviu publicaţiei The Hollywood Reporter în care s-a referit şi la zvonurile apărute în presă despre orientarea lui sexuală.

"Vreau ca viaţa mea personală să rămână personală, dar asta nu prea se întâmplă", a declarat Renner, atunci când a fost invitat să comenteze zvonurile potrivit cărora ar fi homosexual. "Nu-mi pasă dacă lumea vorbeşte despre lucruri care sunt adevărate, însă asta continuă să însemne că lumea vorbeşte tot despre viaţa mea personală", a spus acesta.

Jeremy Renner a devenit cunoscut după ce a fost nominalizat la ediţia din 2010 a premiilor Oscar pentru rolul sergentului William James din lungmetrajul "The Hurt Locker", regizat de Kathryn Bigelow. Actorul american a fost din nou nominalizat la Oscar în anul următor, pentru rolul din thrillerul "The Town" (2010), în care a jucat alături de Ben Affleck şi Jon Hamm, şi s-a remarcat apoi în alte câteva filme cu mare succes de casă, precum "Misiune: Imposibilă - Ghost Protocol" (2011), "Moştenirea lui Bourne" (2012) şi "Răzbunătorii/ The Avengers" (2012).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici