Actorul Paul Rudd a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Actorul american Paul Rudd, protagonistul filmului "Omul-Furnică/ Ant-Man", inspirat din universul benzilor desenate Marvel, a fost recompensat, miercuri, cu o stea pe Walk of Fame din Hollywood, informează Reuters.

114 afișări
Imaginea articolului Actorul Paul Rudd a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Actorul Paul Rudd (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul american, în vârstă de 46 de ani, cunoscut pentru rolurile interpretate în filme precum "Aşa-i la 40 de ani!/ This is 40" şi cele două pelicule din franciza "Un ştirist legendar/ Anchorman", a primit cea de-a 2.554-a stea de pe Hollywood Boulevard.

În filmul "Ant-Man", ce va fi lansat pe marile ecrane americane pe 17 iulie, Paul Rudd interpretează rolul Scott Lang, un hoţ neînsemnat care găseşte un costum special ce îi permite să se micşoreze şi să dobândească puteri speciale, cu ajutorul cărora îşi va folosi talentul pentru a salva omenirea.

Filmul are la bază un personaj creat de Stan Lee, care a apărut pentru prima dată într-o revistă de benzi desenate publicată de Marvel Comics la începutul anilor 1960.

Colegul său din distribuţia acestui film, Michael Douglas, care joacă rolul savantului Hank Pym, a fost prezent la ceremonia de dezvelire a stelei dedicate actorului Paul Rudd.

După ce a jucat în "Liceenele din Beverly Hills/ Clueless" în 1995, Paul Rudd a devenit o prezenţă constantă în filmele de comedie hollywoodiene, remarcându-se în producţii cinematografice cu mare succes de public, precum "Virgin la 40 de ani/ The 40 Year Old Virgin", "Un pic însărcinată/ Knocked Up" şi "Caut cavaler de onoare/ I Love You, Man".

A jucat şi în câteva seriale TV celebre, precum "Prietenii tăi/ Friends" şi "Parks and Recreation".

Hollywood Walk of Fame constă într-o înşiruire de plăcuţe aurii - care se întind pe o distanţă de o milă (1,6 kilometri) pe celebrul Hollywood Boulevard - ce au fost montate în ciment, începând din anii 1960, pentru a onora activitatea deosebită a unor personalităţi din industria de divertisment americană.

Fiecare dintre plăcuţele montate în cimentul de pe acel bulevard celebru pot fi "cumpărate" cu 30.000 de dolari de un sponsor al fiecărui artist premiat, aprobat de Camera de Comerţ din Hollywood. Banii sunt donaţi în beneficiul fundaţiei de caritate Hollywood Historic Trust.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici