Actorul Randy Quaid şi soţia lui vor fi arestaţi

O instanţă din California a emis mandate de arestare pentru actorul Randy Quaid şi soţia acestuia, Evi, după ce aceştia au absentat, luni, de la termenul procesului în care sunt acuzaţi de spargerea unei locuinţe, informează contactmusic.com.

47 afișări
Imaginea articolului Actorul Randy Quaid şi soţia lui vor fi arestaţi

Actorul Randy Quaid şi soţia lui vor fi arestaţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi erau programaţi să fie audiaţi în procesul în care sunt acuzaţi că au intrat prin efracţie, în septembrie, într-o locuinţă din Mentecito, despre care au susţinut că este proprietatea lor.

Poliţia a fost chemată pe 10 septembrie la locuinţa respectivă. La câteva ore de la sosirea poliţiştilor au apărut şi soţii Quaid, care au susţinut că deţin această proprietate din 1990.

Cei doi au fost puşi sub acuzare pentru jaf, procesul urmând să fie reluat în data de 26 octombrie.

În septembrie 2009, Randy Quaid şi soţia sa, Evi, au fost arestaţi după ce conducerea unui hotel a depus o plângere împotriva lor pentru neplata unei facturi de 10.000 de dolari. Ei au fost eliberaţi pe cauţiune şi puşi sub acuzare pentru spargere, escrocherie şi complot.

Randy Quaid, fratele mai mare al actorului Dennis Quaid, a apărut în numeroase filme, precum "Nebuni din dragoste", "Vecinii", "Magica legendă a spiriduşilor", "Ziua în care lumea s-a sfârşit". Însă cele mai cunoscute roluri ale sale sunt cele din "Regele popicelor", seria "National Lampoon" şi "Brokeback Mountain", recompensat cu premiul Oscar.

A fost nominalizat la premiile Oscar, Globul de Aur şi BAFTA pentru rolul din "The Last Detail" (1973), a câştigat un Glob de Aur pentru "LBJ: The Early Years" şi are o stea pe Walk of Fame.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici