Actorul Sam Worthington, arestat pentru agresarea unui fotograf, la New York

Actorul Sam Worthington, interpretul rolului principal din filmul "Avatar" (2009), a fost arestat şi pus sub acuzare pentru agresarea unui fotograf, duminică, în Manhattan, New York, a anunţat poliţia americană.

183 afișări
Imaginea articolului Actorul Sam Worthington, arestat pentru agresarea unui fotograf, la New York

Sam Worthington (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Fotograful, Sheng Li, a fost şi el arestat şi acuzat de agresiune, hărţuire şi periclitarea vieţii unei persoane.

Pe numele actorului, în vârstă de 37 de ani, a fost emis un ordin judecătoresc care îl obligă pe starul hollywoodian să se prezinte în faţa unui tribunal, la sfârşitul acestei luni.

Sam Worthington, născut în comitatul Surrey din Marea Britanie, a crescut în Australia şi a devenit cunoscut pe plan mondial după ce l-a interpretat pe Jake Sully, rolul principal masculin din "Avatar".

Actorul urmează să apară şi în următoarele trei pelicule din această franciză. Printre celelalte roluri majore ale sale se numără cele din filmele "Înfruntarea titanilor/ Clash of the Titans" şi "Terminator - Salvarea/ Terminator: Salvation".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici