Actorul Stephen Baldwin, arestat pentru că îşi conducea maşina având permisul suspendat

Actorul american Stephen Baldwin a fost arestat, vineri, la New York, unde îşi conducea automobilul având permisul suspendat, informează dailymail.co.uk.

142 afișări
Imaginea articolului Actorul Stephen Baldwin, arestat pentru că îşi conducea maşina având permisul suspendat

Stephen Baldwin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul american în vârstă de 47 de ani îşi conducea automobilul prin cartierul Sugar Hill şi a fost arestat vineri dimineaţă, potrivit site-ului TMZ.com.

Surse din poliţie au declarat pentru TMZ.com că Baldwin avea permisul suspendat.

Stephen Baldwin a mai fost arestat pentru conducerea maşinii având permisul suspendat în august 2012. Atunci, actorul a fost oprit de un poliţist de la brigada de circulaţie după ce a efectuat o întoarcere nepermisă, pe o stradă din cartierul Harlem.

Pe de altă parte, în martie 2013, Stephen Baldwin a reuşit să evite închisoarea, după ce a ajuns la o înţelegere cu procuratura americană, în cadrul unui proces în care a recunoscut că se face vinovat de evaziune fiscală, după cum informa la momentul respectiv contactmusic.com.

Starul american a fost arestat la New York în decembrie 2012, fiind acuzat că datorează fiscului american (Internal Revenue Service/ IRS) suma de 350.000 de dolari, reprezentând taxe şi impozite neachitate, aferente anilor 2008, 2009 şi 2010.

Născut în 1966, Stephen Baldwin este cel mai tânăr dintre fraţii Baldwin, toţi patru - Alec, Daniel, William şi Stephen - fiind actori.

Stephen Baldwin a jucat în multe filme, rolul cel mai notabil fiind cel din pelicula "Suspecţi de serviciu" (1995), dar a avut multe apariţii şi în seriale de televiziune şi în emisiuni de tip reality-show.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici