Actriţa Anne Hathaway, la un pas de a se îneca, în Hawaii

Actriţa Anne Hathaway s-a aflat la un pas de a se îneca, miercuri, în timpul unei vacanţe pe care vedeta americană a petrecut-o în Hawaii.

925 afișări
Imaginea articolului Actriţa Anne Hathaway, la un pas de a se îneca, în Hawaii

Actriţa Anne Hathaway (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa, aflată în vacanţă cu soţul ei pe insula Oahu din Hawaii, a decis să facă o baie în ocean, dar a fost prinsă de curenţii puternici din acea zonă, informează hollywoodreporter.com.

În acel moment soţul ei se bronza pe plajă, iar Anne Hathaway a început să facă semne disperate spre ţărm, agitându-şi mâinile şi strigând. Din fericire, actriţa în vârstă de 31 de ani a fost salvată de un surfer local.

Odată ajunsă la ţărm, Anne a primit imediat ajutorul soţului ei, Adam Shulman, în vârstă de 32 de ani, care i-a aplicat un bandaj pe glezna stângă, întrucât actriţa s-a tăiat într-o formaţiune de corali foarte ascuţită în timp ce se apropia de ţărm.

Vedeta hollywoodiană şi-a revenit însă foarte repede după acest incident neplăcut şi a putut fi văzută în aceeaşi zi în timp ce se fotografia pe plajă alături de admiratorii ei.

Identitatea surferului care a salvat-o din valuri nu a fost dezvăluită.

Actriţa americană Anne Hathaway a fost apreciată de critici şi de public pentru rolul din "Rachel se mărită/ Rachel Getting Married", de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizată, în 2009, la Oscar. Actriţa a jucat, de asemenea, în "Diavolul se îmbracă de la Prada" şi în "Brokeback Mountain". Actriţa a putut fi văzută pe marile ecrane în 2010 în filmul "Dragoste şi alte dependenţe/ Love and Other Drugs", în care joacă alături de Jake Gyllenhaal, dar şi în animaţia "Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland", de Tim Burton, în care a jucat rolul Reginei Alba. În 2011, actriţa a asigurat vocea personajului Jewel din animaţia de mare succes "Rio" şi a jucat rolul Fantine din filmul "Les Miserables", regizat de Tom Hooper, pentru care a primit un trofeu Oscar în 2013 pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici