Actriţa Freida Pinto spune că i-a fost modificată culoarea pielii într-o reclamă pentru L'Oreal

Actriţa indiană Freida Pinto spune că i-a fost modificată culoarea pielii într-o reclamă pentru compania L'Oreal, pentru a părea mai deschisă decât în realitate, potrivit The Guardian.

1039 afișări
Imaginea articolului Actriţa Freida Pinto spune că i-a fost modificată culoarea pielii într-o reclamă pentru L'Oreal

Actriţa Freida Pinto spune că i-a fost modificată culoarea pielii într-o reclamă pentru L'Oreal

Starul filmului „Vagabondul milionar/ Slumdog Millionaire" a devenit ambasador L'Oreal în 2009, iar, în 2011, a apărut într-o reclamă în care pielea ei a părut mai deschisă decât era în realitate.

La momentul respectiv, compania de cosmetice a negat acuzaţiile, însă actriţa spune că ea crede contrariul.

Pinto spune că, de atunci, a inclus o clauză în contractele sale prin care refuză să fie implicată în proiecte care promovează produse care oferă tenului nuanţe mai deschise.

De asemenea, Pinto a cerut ca ea să vadă toate fotografiile ei înainte să fie făcute publice.

Pentru rolul din „Slumdog Millionaire", film recompensat cu opt trofee Oscar, Freida Pinto a fost premiată de Sindicatul actorilor americani şi în Festivalul de la Palm Springs, SUA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici