Actriţa Mariska Hargitay a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood - FOTO

Actriţa Mariska Hargitay, protagonista serialului de televiziune "Lege şi ordine: Brigada specială", a primit, vineri, o stea pe Bulevardul Gloriei - Walk of Fame - din Hollywood.

238 afișări
Imaginea articolului Actriţa Mariska Hargitay a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood - FOTO

Actriţa Mariska Hargitay (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Steaua dedicată artistei americane, în vârstă de 49 de ani, se află între pe celebrul trotuar de la Hollywood, între un restaurant şi un salon de înfrumuseţare, informează dailymail.co.uk.

La ceremonie au fost prezente alte trei actriţe celebre - Hilary Swank, Debra Messing şi Maria Bello -, bune prietene ale laureatei.

Actorii Blair Underwood şi Danny Pino au fost şi ei prezenţi la eveniment.

Mariska Hargitay, care a confirmat de curând că va juca şi în al 15-lea sezon al serialului "Lege şi ordine: Brigada specială", a fost însoţită la această ceremonie şi de soţul ei, Peter Hermann, şi de cei trei copii ai cuplului: August, în vârstă de şapte ani, Andrew, în vârstă de doi ani, şi Amaya, în vârstă de doi ani.

Mariska Hargitay este fiica unei alte actriţe celebre, Jayne Mansfield, o vedetă a cinematografiei americane din anii '50. Mariska avea doar trei ani atunci când mama ei a murit într-un accident de automobil. Mariska şi fraţii ei se aflau pe bancheta din spate a automobilului însă au reuşit să supravieţuiască acelui accident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici