Actriţa română Clara Vodă joacă rolul principal în filmul spaniol "Anochece en la India"

Clara Voda, actriţa din telenovela "Îngeri pierduţi", care va avea premiera pe 9 septembrie, de la 20.30, Acasă, a obţinut rolul principal în filmul spaniol "Anochece en la India", unde a jucat alături de Juan Diego, unul dintre cei mai buni actori spanioli, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

661 afișări
Imaginea articolului Actriţa română Clara Vodă joacă rolul principal în filmul spaniol "Anochece en la India"

Clara Vodă (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Clara Vodă a fost distribuită în rolul principal din filmul spaniol "Anochece en la India", după ce regizorul spaniol Chema Rodriquez i-a văzut interpretarea din "Eu când vreau să fluier, fluier".

"Regizorul filmului, Chema Rodriquez, m-a văzut la Berlin în «Eu când vreau să fluier, fluier». Într-o zi ne-am întâlnit şi, după ce mi-a povestit scenariul filmului, un road movie, o poveste de dragoste emoţionantă şi imposibilă între o româncă şi un spaniol, m-a rugat să citesc scenariul şi să-i spun dacă aş vrea să joc rolul principal, pentru că el e sigur că eu sunt Dana. Am citit, mi-a plăcut mult şi mi-am spus că trebuie să fiu Dana", povesteşte Clara Vodă.

Înainte de începerea filmărilor, care au avut loc în Spania, India şi România, Clara Vodă s-a pregătit intens. "Au urmat cursurile de spaniolă la Institutul Cervantes, întâlnirea cu partenerul spaniol, Juan Diego (despre care Javier Bardem a spus că e cel mai bun actor al Spaniei), repetiţiile, probele de costum, drumurile Bucureşti - Madrid - Sevilla şi filmările, care au avut loc în România, Spania şi India. Filmul va avea premiera în toamnă, iar despre Dana şi experienţa mea spaniolo-indiană mi-e greu să vorbesc acum. A fost o bucată din viaţă mea pe care am trăit-o în alt spaţiu şi în alt timp. O să-mi trag sufletul şi o să povestesc şi despre asta, înainte sau după premieră", spune Clara Vodă.

Telespectatorii o pot urmări pe Clara Vodă în telenovela "Îngeri pierduţi", care va fi difuzată din 9 septembrie, de luni până joi, de la 20.30, pe postul Acasă, unde o interpretează pe Nuţa, o femeie simplă, iubitoare şi blândă, care încearcă să găsească soluţii la problemele pe care le întâmpină în familie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici