Actriţa şi modelul Angie Everhart, diagnosticată cu cancer tiroidian

Actriţa şi modelul american Angie Everhart, în vârstă de 43 de ani, a fost diagnosticată cu cancer tiroidian şi va fi supusă unei intervenţii chirurgicale.

576 afișări
Imaginea articolului Actriţa şi modelul Angie Everhart, diagnosticată cu cancer tiroidian

Actriţa şi modelul Angie Everhart, diagnosticată cu cancer tiroidian (Imagine: Hepta)

Această intervenţie chirurgicală va avea loc în cursul zilei de marţi, a anunţat agentul de presă al artistei, luni, informează site-ul revistei People.

"Ea doreşte să lămurească lucrurile şi să spună tuturor că informaţia potrivit căreia a fost diagnosticată cu cancer tiroidian este adevărată. În orice caz, pronosticul medical este foarte bun", a declarat agentul de presă al vedetei americane.

"Se aşteaptă să revină la lucru şi să îşi reia obligaţiile de mămică peste câteva săptămâni. Motivul principal pentru care ea a dezvăluit această informaţie este acela că a dorit să îi încurajeze pe oameni să înveţe şi să afle diverse lucruri despre prevenţia cancerului, simptomele sale şi tratamentul imediat", a adăugat aceeaşi sursă.

Angie Everhart este o actriţă americană şi un fost model profesionist de succes. Şi-a început cariera lucrând ca fotomodel şi a apărut pe copertele unor reviste de modă celebre, precum Elle şi Glamour. A pozat în costum de baie pe copertele mai multor numere ale revistei Sport Illustrated şi o dată nud pe coperta revistei Playboy.

Angie Everhart şi-a făcut debutul în film în 1993, jucând alături de Arnold Schwarzenegger în filmul de acţiune cu accente comice "Las Action Hero". De atunci, a apărut în alte lungmetraje cu priză la public precum "Jade" (1995), "Tales From the Crypt Presents: Bordello of Blood" (1996), "Denial" (1998), "Trigger Happy "(1996), "Gunblast Vodka" (2000), "Payback" (2006), "Bigfoot" (2008) şi "Take Me Home Tonight" (2011).

Actriţa, care a apărut şi în câteva reality show-uri de televiziune, a fost căsătorită cu Ashley Hamilton în perioada 1996-1997 şi a fost logodită cu actorul Joe Pesci între anii 2007 şi 2008. Angie Everhart este părinte unic şi are un fiu care s-a născut pe 24 iulie 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici