Actriţa Zsa Zsa Gabor va fi operată la şold

Actriţa Zsa Zsa Gabor, în vârstă de 93 de ani, spitalizată sâmbătă după ce a căzut din pat în reşedinţa ei din Los Angeles, va suporta, luni, o intervenţie chirurgicală la şold, a anunţat agentul ei de presă.

28 afișări
Imaginea articolului Actriţa Zsa Zsa Gabor va fi operată la şold

Actriţa Zsa Zsa Gabor va fi operată la şold (Mediafax Foto/AFP)

"Medicii au luat hotărârea de a efectua o operaţie chirurgicală pentru a-i înlocui articulaţia şoldului", care a fost fracturată în urma căzăturii, a declarat John Blanchette, agentul actriţei.

"Este o operaţie care va dura patru ore. Va începe luni, la ora 13.00 GMT. Sunt îngrijorat, este o operaţie dificilă, iar ea are 93 de ani. Însă ea este o luptătoare, iar medicii ei sunt printre cei mai buni din lume", a adăugat aceeaşi sursă.

Sâmbătă seară, în timp ce se afla în reşedinţa ei din Bel Air, un cartier rezidenţial din Los Angeles, Zsa Zsa Gabor "se uita la emisiunea ei preferată, «Jeopardy», când a sunat telefonul. A încercat să se întindă pentru a răspunde la telefon şi a căzut din pat", a precizat John Blanchette.

Zsa Zsa Gabor a fost internată la Ronald Reagan University of California Medical Center, medicii considerând că starea actriţei este "destul de gravă".

John Blanchette a precizat, totodată, că va organiza o conferinţă de presă luni, la ora 19.00 GMT, la domiciliul actriţei, pentru a comunica reprezentanţilor presei informaţii despre starea de sănătate a acesteia, după intervenţia chirurgicală.

Zsa Zsa Gabor, desemnată Miss Ungaria în 1936, s-a mutat la Hollywood pentru a deveni actriţă şi a jucat în multe lungmetraje şi seriale de televiziune. Cunoscută pentru rolurile din "Moulin Rouge" (1952), regizat de John Huston, şi din "Stigmatul răului/ Touch of Evil" (1958), de Orson Welles, Zsa Zsa Gabor a devenit celebră mai ales pentru coafurile şi ţinutele ei spectaculoase, dar şi pentru cele nouă căsătorii ale sale.

Zsa Zsa Gabor a fost victima unui accident de automobil grav în 2002, în urma căruia a rămas parţial paralizată. Actriţa de origine maghiară a suferit şi un atac cerebral în 2005.

Ultimul ei soţ, prinţul german "autoproclamat" Frederic von Anhalt - care afirmă că a fost adoptat, deşi era adult, de o prinţesă germană -, este şi el un personaj controversat. Frederic von Anhalt a revendicat, printre altele, paternitatea fiicei actriţei Anna Nicole Smith, după moartea acesteia, şi s-a lansat, la începutul anului 2010, în cursa pentru postul de guvernator al statului California.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici