Administratorii legali ai averii lui Michael Jackson au dat în judecată o firmă care face floricele - VIDEO

Administratorii averii regretatului cântăreţ Michael Jackson au dat în judecată KingOfPop.com, site-ul unei companii producătoare de floricele de porumb, pentru utilizarea abuzivă şi ilegală a pseudonimului artistului, potrivit contactmusic.com.

380 afișări

Administratorii bunurilor lui Michael Jackson au intentat un proces împotriva conducerii unei companii producătoare de popcorn pentru preluarea abuzivă a pseudonimului artistului pentru site-ul web KingOfPop.com.

Directorii companiei de snacksuri au cumpărat denumirea domeniului respectiv în 2012 de la administratorii site-ului fanilor defunctului muzician.

Cu toate acestea, administratorii bunurilor cântăreţului pop caută modalităţi de a închide respectiva adresă web şi cer despăgubiri întrucât utilizează unul din cele mai cunoscute pseudonime ale regretatului artist, respectiv "Regele Muzicii Pop"/ "King of Pop".

Şefii companiei de snacksuri King Of Pop au încercat să apere numele site-ului, insistând asupra faptului că "pop" este o poreclă pentru floricelele de porumb, dar reprezentanţii legali ai lui Michael Jackson refuză să soluţioneze amiabil conflictul, conform site-ului TMZ.com.

Acest eveniment nu este singurul care ar aduce prejudicii averii lui Michael Jackson. Pe 25 februarie, trofeul Oscar primit în 1940 de producătorul american David O. Selznick pentru filmul "Pe aripile vântului" ("Gone With The Wind"), cumpărat de Michael Jackson la o licitaţie, în 1999, pentru suma de 1,5 milioane de dolari, a dispărut.

Michael Jackson, care a murit în 2009, a câştigat în anul 2013 suma de 140 de milioane de dolari şi s-a clasat pe locul întâi în topul Forbes al celor mai profitabile celebrităţi decedate.

În ultimii ani de viaţă, cântăreţul cheltuia enorm şi se împrumuta pentru a-şi plăti datoriile, care ajunseseră la 500 de milioane de dolari. Acela a fost momentul în care celebrul cântăreţ a decis să susţină din nou un turneu mondial, în 2009.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, în perioada în care artistul american se afla la Los Angeles şi efectua repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat "This Is It Tour", care ar fi trebuit să debuteze în iulie 2009 la sala O2 Arena din Londra.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici