Adrien Brody, în rolul unui profesor suplinitor, într-o nouă dramă

Actorul Adrien Brody va juca în drama "Detachment", produsă de Paper Street, în care va interpreta rolul unui profesor suplinitor dintr-un liceu american, informează variety.com.

63 afișări
Imaginea articolului Adrien Brody, în rolul unui profesor suplinitor, într-o nouă dramă

Adrien Brody, în rolul unui profesor suplinitor, într-o nouă dramă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Adrien Brody va juca alături de Marcia Gay Harden, Christina Hendricks, Blythe Danner şi James Caan.

Filmul descrie trei săptămâni din vieţile profesorilor, administratorilor şi elevilor dintr-un liceu american, relatate din perspectiva profesorului suplinitor Henry Barthes, interpretat de Adrien Brody.

Tony Kaye asigură regia acestui proiect cinematografic. Filmările au debutat zilele acestea, în Queens şi Long Island (New York).

Adrien Brody a devenit celebru cu rolul din filmul lui Roman Polanski "Pianistul", pentru care a fost recompensat cu premiul Oscar, dar şi cu César, el fiind primul american care a primit distincţia franceză. Cele mai recente roluri ale sale sunt cele din filmele "Cadillac Records" şi "Fraţii Bloom/ Brothers Bloom".

Brody poate fi văzut pe marile ecrane în această vară în două producţii SF - "Hibrid/ Splice" şi "Predators".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici