Al patrulea film din seria "Piraţii din Caraibe" va fi filmat în Hawaii

Al patrulea film din seria "Piraţii din Caraibe", produs de studiourile Disney, va fi filmat în Hawaii, a anunţat, luni, Linda Lingle, guvernatorul acestei insule, informează accesshollywood.com.

640 afișări
Imaginea articolului Al patrulea film din seria "Piraţii din Caraibe" va fi filmat în Hawaii

Al patrulea film din seria "Piraţii din Caraibe" va fi filmat în Hawaii

Johnny Depp va interpreta din nou rolul căpitanului Jack Sparrow în "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides".

Filmările vor începe în această vară, în Oahu şi Kauai, iar filmul va fi lansat în 2011.

Cel de-al patrulea film al acestei francize de succes este produs de Jerry Bruckheimer şi va fi regizat de Rob Marshall.

Câteva scene din "Piraţii din Caraibe: La capătul lumii", al treilea film din această serie, au fost filmate în Maui şi Molokai.

Linda Lingle susţine că producerea acestei pelicule va genera venituri de 85 de milioane de dolari pentru Hawaii, unde turismul a fost destul de afectat de criza mondială.

Compania Disney are o relaţie privilegiată cu această insulă. Multe sezoane ale serialului "Lost", realizat de postul ABC, deţinut de compania Disney, au fost filmate în Hawai. Tot aici va fi filmat şi filmul "Aulani", a cărui lansare este programată pentru 2011.

Primele trei filme ale francizei "Piraţii din Caraibe" au generat încasări de peste 2,6 miliarde de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici