Alessandra Ambrosio şi Lily Aldridge, vedetele prezentării de modă a casei Victoria's Secret - GALERIE FOTO. VIDEO

Top-modelele Alessandra Ambrosio, Kendall Jenner, Gigi Hadid şi Lily Aldridge s-au numărat printre cele 40 de manechine profesioniste care au prezentat, marţi seară, la New York, cele mai recente articole vestimentare din noua colecţie a casei Victoria's Secret, informează Reuters.

4107 afișări
Imaginea articolului Alessandra Ambrosio şi Lily Aldridge, vedetele prezentării de modă a casei Victoria's Secret - GALERIE FOTO. VIDEO

Alessandra Ambrosio şi Lily Aldridge, vedetele prezentării de modă a casei Victoria's Secret (Imagine: Mediafax Foto/ Hepta)

Înainte de acest eveniment anual, pe covorul roşu de la New York au pozat numeroase vedete din industria de divertisment americană, precum Ellie Goulding şi Selena Gomez, care au şi urcat pe podiumul de defilare şi au cântat. La prezentarea acestei colecţii feminine a fost prezent şi modelul Tyson Beckford, o vedetă a modei masculine.

GALERIE FOTO 

"Toate aceste fete, toţi «îngerii» (poreclele modelelor casei Victoria's Secret, n.r.) sunt atât de puternice şi de încrezătoare şi se simt bine în propria piele", a spus Selena Gomez.

Printre vedetele din lumea modei care au urcat pe podiumul de prezentare s-au aflat şi super-modelele Gigi Hadid, Kendall Jenner, Alessandra Ambrosio şi Lily Aldridge.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici