Alexandru Tudor, primul barman profesionist român calificat în finala Bols Around the World

Alexandru Tudor este primul barman profesionist din România care s-a calificat în finala Bols Around the World, cea mai mare competiţie de bartending din lume.

305 afișări
Imaginea articolului Alexandru Tudor, primul barman profesionist român calificat în finala Bols Around the World

Alexandru Tudor, primul barman profesionist român calificat în finala Bols Around the World (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Marea finală Bols Around the World 2013 a avut loc pe 7 mai, la Amsterdam. Aceasă prestigioasă competiţie, care este la a şaptea ediţie, are loc la Amsterdam, brandul Bols fiind olandez şi unul dintre cele mai vechi europene, datând din 1575, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

An de an, în această competiţie se înscriu barmani talentaţi din toată lumea.Competiţia se derulează timp de şase luni, perioadă în care barmanii sunt triaţi şi selectaţi în etapele locale, naţionale şi regionale, ajungând în marea finală doar 12 barmani din toată lumea. Alexandru Tudor este primul român care s-a calificat în finala Bols Around the World. Acest lucru înseamnă foarte mult pentru industria de cocktailuri din Bucureşti şi din ţară, reprezentând o ocazie nemaipomenită pentru evoluţia profesiei de barman.

Alexandru Tudor are 23 de ani, este barman profesionist de trei ani şi în prezent este bar trainer în cadrul Barmania. Este licenţiat al Academiei de Studii Economice şi urmează cursurile de masterat în Analiză financiară şi evaluare imobiliară.

Anul acesta, marele câştigător al competiţiei Bols Around the World a fost desemnat britanicul Rusty Cerven.

În afară de Cerven, toţi ceilalţi 11 finalişti, printre care şi Alexandru Tudor, vor fi numiţi Gold Bols Ambassadors pentru un an. În plus, li s-a oferit o excursie la Amsterdam pentru un curs intensiv Bols Ambassador şi un contract onorific prin care vor reprezenta Bols în ţara lor de origine, la diverse seminarii, expoziţii şi cursuri.

A şaptea ediţie a acestui concurs a atras aproape 3.000 de participanţi din 66 de ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici