Amy Winehouse s-a făcut din nou de râs! Vezi cum a căzut pe scenă în timpul unui concert - VIDEO

Amy Winehouse a reuşit din nou să se facă de râs. Artista a încercat să susţină un show live în Brazilia, dar rezultatul a fost unul dezastruos.

430 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse s-a făcut din nou de râs! Vezi cum a căzut pe scenă în timpul unui concert - VIDEO

Amy Winehouse s-a făcut din nou de râs! Vezi cum a căzut pe scenă în timpul unui concert - VIDEO

Cântăreaţa s-a urcat pe scenă îmbrăcată sumar, cu o rochie scurtă, aratându-şi lenjeria intimă în mod repetat. Amy a uitat versurile cântecelor şi s-a comportat ca şi cum ar fi fost beată.

În timpul unei melodii, Amy Winehouse a încercat să faca o piruetă, pe care însă a ratat-o. Artista a căzut pe scenă, fiind ajutată imediat să se ridice de un membru al trupei sale. Amy nu a părut deloc deranjată de incident, cântăreaţa izbucnind în ras.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici