Amy Winehouse va lansa o linie vestimentară

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse va lansa o linie vestimentară, în octombrie, în urma unui contract semnat cu casa de modă Fred Perry, încheiat pentru patru sezoane, informează nymag.com.

74 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse va lansa o linie vestimentară

Amy Winehouse va lansa o linie vestimentară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Zvonurile despre posibila lansare în modă a lui Winehouse au apărut în urmă cu câteva luni, însă abia recent aceste informaţii au fost confirmate.

Colecţia cuprinde 17 modele, majoritatea în nuanţe de roz şi negru. Printre piesele vestimentare se numără seturi de jachete şi bluze cu aspect foarte tineresc, fuste extrem de strâmte şi scurte, pantaloni Capri, o rochie mini pentru bowling şi tricouri polo sub semnătura lui Fred Perry.

Obiectele vestimentare vor avea preţuri variind de la 32 la 150 de dolari. Directorul de marketing al casei Fred Perry, Richard Martin, a vorbit despre implicarea lui Amy în crearea acestei colecţii: "Am avut trei mari întâlniri, în timpul cărora ea s-a ocupat de selectarea stilului produselor, materiale, culorile şi detaliile de design". "Linia poartă în mod clar semnătura lui Amy", a mai spus acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici