Andreea Ibacka joacă în noua telenovelă "Îngeri pierduţi", difuzată din toamnă pe postul Acasă

Andreea Ibacka va interpreta rolul unei secretare sexy în noua telenovelă românească "Îngeri pierduţi", care va avea premiera în această toamnă pe postul Acasă, informează televiziunea.

1072 afișări
Imaginea articolului Andreea Ibacka joacă în noua telenovelă "Îngeri pierduţi", difuzată din toamnă pe postul Acasă

Andreea Ibacka joacă în noua telenovelă "Îngeri pierduţi", difuzată din toamnă pe postul Acasă (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Andreea joacă în această producţie rolul Tinei, o asistentă la firma de consiliere deţinută de Alex (Ioan Isaiu) şi Emil (Alexandru Papadopol).

"Tina este o ameţită, o zăpăcită, pe care eu deja o îndrăgesc foarte mult. Sunt secretara lui Alex şi am un personaj foarte simpatic, haios, pe care sper să îl îndrăgească şi publicul de Acasă. Nu pot să spun că mă regăsesc în personaj, dar tocmai aceasta este partea distractivă, pentru că am ocazia să interpretez altceva decât ceea ce sunt eu în mod normal. Cred că acesta este farmecul actoriei", spune Andreea.

În ceea ce priveşte scenariul, Andreea adaugă: "Cunosc şi eu copii care trăiesc fără părinţii lor pentru că sunt plecaţi departe pentru a munci şi a-i întreţine, iar aceştia o iau pe căi greşite. Mi-aş dori ca fiecare copil să îşi aibă părinţii aproape, pentru că până la urmă asta înseamnă o copilărie fericită".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici