Angelina Jolie a anunţat că suferă de varicelă - VIDEO

Actriţa americană Angelina Jolie a publicat, vineri, un mesaj video pe site-ul YouTube în care şi-a anunţat fanii că suferă de varicelă, informează people.com.

31048 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie a anunţat că suferă de varicelă - VIDEO

Angelina Jolie a anunţat că suferă de varicelă (Imagine: captura video YouTube)

Artista americană, în vârstă de 39 de ani, explică în acest mesaj video că suferă de varicelă, o boală infecţioasă eruptivă, produsă de virusul vericelo-zosterian, şi că nu va putea participa din acest motiv la o conferinţă de presă ce va fi organizată în zilele viitoare pentru a marca lansarea pe marile ecrane a noului ei proiect regizoral, filmul "De neînvins/ Unbroken".

"Am vrut ca totul să fie clar şi să fiu sinceră în legătură cu motivul din cauza căruia voi lipsi de la următoarele evenimente ocazionate de lansarea filmului «Unbroken», programate în zilele viitoare. Am aflat noaptea trecută că am varicelă", a declarat actriţa americană, care apare în acel mesaj video cu câteva puncte roşii, specifice varicelei, în zona gâtului şi a pieptului. "Voi fi acasă, voi avea mâncărimi şi îmi va fi dor de toată lumea şi nu-mi vine să cred că am varicelă tocmai acum, pentru că acest film înseamnă atât de mult pentru mine", a adăugat Angelina Jolie.

"Pur şi simplu nu-mi vine să cred! Dar aşa este viaţa... vă iubesc pe toţi şi sper că totul se va încheia cu bine", a adăugat vedeta americană în încheierea acestui mesaj video care are o durată de 39 de secunde.

Varicela, cunoscută şi sub denumirea populară de "vărsat de vânt", este o boală infecţioasă eruptivă acută generalizată, provocată de virusul varicelo-zosterian, din familia virusurilor herpetice. Apare de obicei la vârsta copilăriei. La vârsta de adult, virusul provoacă de regulă o erupţie localizată la unul sau mai multe dermatomuri, cunoscută sub numele de "herpes zoster" sau "zona zoster", de unde şi denumirea de virus varicelo-zosterian.

Este o boală clasică a copilăriei, care pentru copii de obicei este uşoară, dar pentru adolescenţi şi adulţi poate prezenta un risc crescut de complicaţii. Boala poate dura în jur de o săptămână.

Lungmetrajul "Unbroken", regizat de Angelina Jolie, ce va fi lansat pe marile ecrane româneşti pe 23 ianuarie 2015, are la bază romanul omonim scris de Laura Hillenbrand, care spune povestea eroică a americanului Louis Zamperini, un fost maratonist olimpic devenit ulterior erou de război. Veteranul american a murit în iulie 2014, la vârsta de 97 de ani.

Angelina Jolie a devenit în ultimii ani tot mai interesată de regie şi, după debutul ei regizoral, lungmetrajul "In the Land of Blood and Honey", care a fost nominalizat la Globul de Aur pentru cel mai bun film străin în 2012.

De asemenea, Angelina Jolie filmează în această perioadă cel de-al treilea lungmetraj pe care îl regizează, drama familială "By The Sea", în care vedeta americană joacă alături de soţul ei, Brad Pitt. Pelicula are la bază un scenariu scris tot de Angelina Jolie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici