Angelina Jolie, din nou însărcinată?

Actriţa Angelina Jolie ar putea fi din nou însărcinată, conform unor zvonuri care au apărut în presă.

672 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie, din nou însărcinată?

Angelina Jolie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform unei surse citate de revista OK!, Angelina Jolie şi Brad Pitt ar aştepta cel de-al şaptelea copil al cuplului.

"Angelina îşi doreşte să anunţe acest lucru, însă acum este în perioada în care împărtăşeşte această veste cu un grup restrâns de oameni", a declara sursa.

Se pare că vedeta se confruntă cu greţurile specifice femeilor însărcinate.

"Angelina savurează fiecare moment. Îi este greu din cauza greţurilor matinale, dar spune că toate acestea merită", a spus sursa pentru revista OK!.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au participat, duminică, la cea de-a 69-a gală de decernare a Globurilor de Aur, unde nu a existat niciun indiciu conform căruia actriţa ar fi însărcinată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici