Anna Kournikova a dat naştere celui de al treilea copil. Postarea lui Enrique Iglesias pe platforma de socializare

4930 afișări
Imaginea articolului Anna Kournikova a dat naştere celui de al treilea copil. Postarea lui Enrique Iglesias pe platforma de socializare

sursa FOTO: Profimedia & Instagram

Enrique Iglesias şi Anna Kournikova au confirmat naşterea celui de-al treilea copil al lor, o fetiţă, pe platforma Instagram. Cuplul mai are doi gemeni, născuţi în decembrie 2017. Cântăreţul Enrique Iglesias, în vârstă de 44 de ani, a publicat, joi, pe platforma de socializare online Instagram, o fotografie în care apare ţinând-o în braţe pe mezina sa. Câteva minute mai târziu, fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova, în vârstă de 38 de ani, a publicat şi ea o fotografie, în care apare zâmbind pe patul de spital, ţinând în braţe bebeluşul.

Fericiţii părinţi au indicat într-un mesaj că bebeluşul s-a născut pe 30 ianuarie - „Raza mea de soare 30.01.2020” -, confirmând informaţia făcută publică de Julio Jr., fratele lui Enrique, într-un interviu pentru postul de radio ADN din Chile.

Cele două vedete mai au împreună doi copii, gemenii Lucy şi Nicholas, născuţi în decembrie 2017.

Enrique Iglesias, fiul celebrului cântăreţ spaniol Julio Iglesias, a călcat pe urmele tatălui şi a ajuns unul dintre cei mai în vogă artişti pop din ultimele două decenii. Cu peste 100 milioane de discuri vândute, Enrique Iglesias a cucerit milioane de fani din întreaga lume cu melodii, precum „Bailando”, „Ring my bells”, „Hero”, „Bailamos”, „Noche Y De Dia”.

Rusoaica Anna Kournikova, devenită o veritabilă vedetă pe plan internaţional datorită aspectului ei atrăgător, s-a aflat pentru o vreme în Top 10 mondial, ocupând poziţia a opta, şi a câştigat de două ori Australian Open în proba de dublu, făcând pereche, în 1999 şi în 2002, cu jucătoarea elveţiană Martina Hingis.

Vezi această postare pe Instagram

My Sunshine 01.30.2020

O postare distribuită de Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) pe Feb 13, 2020 la 10:27 PST

Vezi această postare pe Instagram

01.30.2020

O postare distribuită de Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) pe Feb 13, 2020 la 10:42 PST

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici