Anthony Hopkins vrea să cumpere casa în care s-a născut

Actorul Anthony Hopkins a vizitat recent casa în care s-a născut, aflată în oraşul Port Talbot din Ţara Galilor, pe care doreşte să o cumpere de la actualul proprietar.

440 afișări
Imaginea articolului Anthony Hopkins vrea să cumpere casa în care s-a născut

Anthony Hopkins vrea să cumpere casa în care s-a născut (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Celebrul actor galez l-a luat prin surprindere pe actualul proprietar al casei în care s-a născut şi a copilărit, în momentul în care s-a oprit în faţa acelei proprietăţi, informează dailymail.co.uk.

Starul, care a ajuns în faţa casei natale la bordul unei limuzine, în care se mai aflau soţia sa şi două gărzi de corp, i-a întrebat pe actualii proprietari - Chris Trainor şi partenera lui de viaţă Carly Culver - dacă pot să viziteze imobilul.

Amuzaţi, actualii proprietari ai casei l-au invitat pe Anthony Hopkins şi pe însoţitorii săi în interiorul clădirii, unde aceştia au petrecut 30 de minute, au băut ceai şi au acceptat să pozeze în câteva fotografii. La sfârşitul vizitei, soţia actorului a dezvăluit faptul că Anthony Hopkins doreşte să cumpere casa în care s-a născut.

Totodată, actorul i-a invitat pe actualii proprietari ai casei să îi facă o vizită pe proprietatea de lux pe care o deţine în Malibu.

Anthony Hopkins, care a împlinit vârsta de 75 de ani pe 31 decembrie, se întorcea în acel moment la Londra, după o vacanţă de câteva zile pe care a petrecut-o în comitatul galez Pembrokeshire, unde renumitul actor şi soţia lui columbiană, Stella Arroyave, şi-au reînnoit jurămintele de credinţă.

Anthony Hopkins are amintiri plăcute despre oraşul natal Port Talbot, în care tatăl său ţinea o brutărie, întrucât în acest oraş a debutat în profesia de actor, jucând în câteva spectacole puse în scenă de Asociaţia Creştină a Tinerilor (Young Men's Christian Association/ YMCA).

Anthony Hopkins are în spate o carieră prestigioasă şi a câştigat premiul Oscar pentru rolul din filmul "Tăcerea mieilor" (1991).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici