Antonia, pe coperta noului număr InStyle de iulie-august

Mereu hot, acum single şi din nou pe val, Antonia, vedeta de pe copertă, ne pregăteşte primul ei album solo, un turneu muzical prin 10 oraşe din ţară şi - noutate absolută - o linie vestimentară, Moja by Antonia, cu piese inspirate de stilul şi imaginea ei de scenă.

319 afișări
Imaginea articolului Antonia, pe coperta noului număr InStyle de iulie-august

Antonia, pe coperta noului număr InStyle de iulie-august

De astăzi, 4 iunie, găseşti noul număr al revistei InStyle la chioşcuri!

Şi totuşi, unii vor în continuare să afle altfel de lucruri de la ea, lucruri care ţin de viaţa privată, lucruri pe care ea consideră că e mai bine să le ţină secrete. Descoper-o pe Antonia aşa cum nu ai mai văzut-o niciodată şi află ce ne pregăteşte cântăreaţa.

Albul este vedeta verii: învaţă cum să-l abordezi în outfit-uri imaculate şi sophisticate, şi pregăteşte-te să afli cum trebuie să-ţi organizezi garderoba pentru cele mai în vogă destinaţii de vacanţă. Toate acestea, în noul număr InStyle!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici