Antonio Banderas vrea să facă turism viticol

Actorul şi regizorul spaniol Antonio Banderas a anunţat că îşi doreşte să facă turism viticol pe proprietatea sa din nordul Spaniei, unde vrea să deschidă şi un hotel.

49 afișări
Imaginea articolului Antonio Banderas vrea să facă turism viticol

Antonio Banderas vrea să facă turism viticol (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Intenţionez să revitalizez acest proiect, printre altele, cu conferinţe despre «vin şi literatură». Vreau să promovez turismul viticol", a spus actorul, duminică, într-un interviu acordat suplimentului săptămânal al El Mundo.

"Studiem posibilitatea de a construi un mic hotel care să găzduiască amatorii de vin, pentru că este un loc minunat", a explicat acesta.

Actorul în vârstă de 49 de ani a cumpărat, în martie, 50% dintr-o proprietate viticolă situată pe malurile râului Douro (nordul Spaniei). Cu o suprafaţă de 250 de hectare, proprietatea, numită Anta Banderas, produce struguri din soiuri roşii şi rosé Cabernet Sauvignon, Merlot şi o varietate locală, Tempranillo.

Circa 600.000 de sticle de vin sunt produse aici anual. Proprietatea are o capacitate de producţie de două milioane de sticle de vin de calitate pe an, potrivit lui Banderas. "Însă, după ce am atins această cifră, trebuie să ne gândim cum să dezvoltăm compania. Vrem să ne stabilizăm pe piaţa spaniolă şi europeană şi apoi să ne concentrăm pe cea americană, care este complexă şi diferită în fiecare stat", a adăugat acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici