Artista britanică Adele s-a despărţit de soţul ei Simon Konecki după cinci ani de relaţie. Declaraţia celor doi

Cântăreaţa britanică Adele s-a despărţit de soţul ei, Simon Konecki, au confirmat reprezentanţii artistei, citaţi de BBC.

1208 afișări
Imaginea articolului Artista britanică Adele s-a despărţit de soţul ei Simon Konecki după cinci ani de relaţie. Declaraţia celor doi

Artista britanică Adele s-a despărţit de soţul ei Simon Konecki

Într-o declaraţie dată publicităţii vineri, cei doi au transmis că "se angajează să-şi crească împreună fiul cu dragoste".

Adele l-a născut pe fiul ei, Angelo, în 2012. Cântăreaţa în vârstă de 30 de ani s-a căsătorit cu Simon Konecki, fondatorul unei organizaţii de caritate, în 2016, după cinci ani de relaţie.

Adele, cel mai bine vândut artist născut la Londra, este cunoscută pentru albumele ei de top, "19", "21" şi "25".

Potrivit declaraţiei transmise, perechea a precizat că nu vor fi făcute alte comentarii cu privire la despărţire şi a cerut să le fie respectat dreptul la intimitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici