Artista rap Cardi B şi-a anulat un concert, "din motive de securitate"

Artista rap americană Cardi B şi-a anulat un concert pe care trebuia să îl susţină în Indianapolis, estul SUA, din motive de securitate, potrivit Le Figaro.

138 afișări
Imaginea articolului Artista rap Cardi B şi-a anulat un concert, "din motive de securitate"

Artista rap Cardi B şi-a anulat un concert, "din motive de securitate"

Concertul trebuia să aibă loc marţi seară, însă artista a anunţat pe contul său de pe reţeaua de micro-blogging Twitter că îl anulează.

Poliţia din Indianapolis a confirmat că spectacolul a fost anulat din cauza unui "posibil risc neidentificat". "Nu vorbim despre un pericol imediat în ceea ce priveşte securitatea publicului, nu a fost niciun incident. O anchetă este în desfăşurare", se arată în anunţul poliţiei.

Ulterior, Cardi B a anunţat că show-ul va fi reprogramat.

Cardi B, pe numele său adevărat Belcalis Almanzar, este o artistă rap originară din New York, ale cărei muzică şi viaţă personală au dominat cultura pop americană în ultimii doi ani. Artista a atras atenţia cu mesajul puterii la feminin prezent în piesele sale, prin relaţia sa tumultuoasă cu rapperul Offset, dar şi prin colaborări muzicale precum "I Like It", "Girls Like You" şi 'Taki Taki". Albumul său de debut, "Invasion of Privacy", a câştigat premiul pentru cel mai bun material discografic rap la gala premiilor Grammy din 2019.

Taguri:
cardi b,
ameninţare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici