Ascultă aici cel mai prost cântec din toate timpurile - VIDEO

Piesa "Friday", compusă şi interpretată de adolescenta americană în vârstă de 13 ani Rebecca Black, a devenit o adevărată senzaţie pe internet, generând 16 milioane de vizualizări pe site-ul YouTube, după ce a fost descrisă drept "cea mai proastă melodie înregistrată vreodată", potrivit bbc.co.uk.

362 afișări
Imaginea articolului Ascultă aici cel mai prost cântec din toate timpurile - VIDEO

Ascultă aici cel mai prost cântec din toate timpurile

Cântecul a fost postat mai întâi pe Twitter şi a făcut obiectul multor discuţii şi comentarii. Piesa a fost ironizată de milioane de persoane, în special pentru "versurile îngrozitoare".

Versuri precum "ieri a fost joi, joi, azi e vineri, vineri", "trebuie să cobor în staţia de autobuz, trebuie să iau autobuzul, mă întâlnesc cu prietenii" şi "noi, noi, noi suntem atât de încântaţi" au făcut deliciul internauţilor.

Nici videoclipul piesei nu a fost scutit de critici şi a fost descris ca fiind "îngrozitor".

Cântecul "Friday" a fost produs de compania Ark Music Factory, cu sediul în Los Angeles, care susţine că este o casă de discuri independentă. Pe site-ul ei oficial se afirmă că principalul obiectiv al acestei companii este să descopere viitorii artişti de top şi să producă albumul viitorului mare star din muzica pop.

Mulţi părinţi sunt dispuşi să facă orice pentru ca fiii sau fiicele lor să devină următorul Justin Bieber. Cântăreţul canadian adolescent a devenit celebru graţie unui videoclip pe care l-a postat pe YouTube şi a semnat apoi un contract cu casa de discuri a rapperului Usher.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici