Ascultă SMART RADIO. Un bărbat a dat-o în judecată pe Madonna, nemulţumit de ora de începere a concertului artistei

Un bărbat a dat-o în judecată pe Madonna reclamând ora de începere a concertului susţinut de aceasta, anunţă Smart Radio, ce păstrează un loc pentru cântăreaţa americană în playlist-ul său.

476 afișări
Imaginea articolului Ascultă SMART RADIO. Un bărbat a dat-o în judecată pe Madonna, nemulţumit de ora de începere a concertului artistei

Un bărbat a dat-o în judecată pe Madonna reclamând ora de începere a concertului acesteia

”Trebuie să înţelegeţi ceva” a spus Madonna în timpul concertului pe care l-a susţinut la Las Vegas concert. Se urcase pe pian şi îşi lăsa picioarele să se legene. "O regină nu e niciodată în întârziere", a spus vedeta fanilor care au aclamat-o.

Cu toate acestea, un fan din Florida o cheamă pe cântăreaţă în faţa instanţei pentru că a întârziat ora de începere a concertului. Bărbatul, pe nume Nate Hollander reclamă faptul că ora 22.30 este mult prea târziu pentru debutul recitalului promis de divă. Hollander a înaintat plângerea unui tribunal din ţinutul Miami-Dade, reclamând deopotrivă Live Nation şi pe Madonna. Reclamantul susţine că schimbarea orei de început a concertului pentru spectacolele susţinute de artistă în turneul Madame X se face încălcând prevederile contractului între cântăreaţă şi cei care plătesc bilete.

Hollander a cumpărat bilete pentru spectacolul programat de Madonna pe 17 decembrie, la Fillmore Miami Beach. În august, când Hollander a achiziţionat biletele, concertul era anunţat pentru ora 20.30. Dar pe 23 octombrie Madonna şi Live Nation au schimbat ora de început a recitalului cu 22.30.

Reclamantul arată că pentru cei aflaţi în situaţia sa, cumpărând bilete dar neacceptând să meargă la concert atât de târziu, nu sunt se dau banii înapoi.

Americanul arată că nici revânzarea biletelor nu îi compensează pierderea pentru că schimbarea orei a ”scăzut extrem de mult valoarea” biletelor.

Hollander a dat 1.024,95 dolari pe trei bilete la concertul vedetei.

Considerată una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna, în vârstă de 60 de ani, este şi cel mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame. Cel de-al 14-lea album de studio al Madonnei a fost lansat în iunie 2019 şi este promovat printr-un turneu internaţional, primul, după trei ani de pauză.

Piesele Madonnei se regăsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio AICI.

Taguri:
madonna,
judecată,
ora

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici