Augustin Viziru joacă în noul sezon al serialului "Pariu cu viaţa" de la Pro TV

Augustin Viziru, cunoscut pentru rolurile sale din serialele "Regina" şi "Iubire şi onoare", revine pe platourile de filmare din Buftea pentru a-l juca pe Titi în sezonul al doilea al serialului "Pariu cu viaţa", difuzat din 6 februarie, de la ora 20.30, la Pro TV.

389 afișări
Imaginea articolului Augustin Viziru joacă în noul sezon al serialului "Pariu cu viaţa" de la Pro TV

Augustin Viziru joacă în noul sezon al serialului "Pariu cu viaţa" de la Pro TV

Sezonul al doilea al serialului "Pariu cu viaţa", care debutează pe 6 februarie, este unul plin de surprize, care aduce în faţa telespectatorilor multe personaje noi, informează Pro TV.

Titi este unul dintre ele, un băiat venit de la Slobozia, care are o legătură mai veche cu Tănţica Cercel (Elvira Deatcu) şi apare în casa lui Gică Popa (Radu Gabriel) decis să strice liniştea familiei.

Augustin Viziru, actorul cunoscut pentru rolurile sale din serialele "Regina" şi "Iubire şi onoare", revine pe platourile de filmare din Buftea pentru a-l juca pe Titi. "Mi s-a părut că a durat aşa mult până am revenit. Îmi era dor de camera de filmat, de echipa din Buftea, de platourile de filmare", spune Augustin.

Pentru actor, noul rol din "Pariu cu viaţa" îi aduce multe zâmbete pe buze. "Este o încântare să vin la filmare. Eu joc alături de familia Popa, am o oarecare legătură cu Tănţica Cercel, însă vrea să păstrez misterul. Mi se întâmplă deseori, la repetiţii, să râd cu lacrimi la replicile lui Radu Gabriel şi ale Elvirei Deatcu. Sunt doi actori de la care «fur» zi de zi, meserie", spune Augustin Viziru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici