Avanpremieră "Jack şi uriaşii" dedicată fanilor, miercuri în Capitală - VIDEO

Filmul "Jack şi uriaşii", de Bryan Singer, care va putea fi vizionat în cinematografele româneşti începând de vineri, are avanpremiera bucureşteană miercuri, de la ora 19.30, la Cinema City Cotroceni, informează distribuitorii, MediaPro Distribution.

327 afișări
Imaginea articolului Avanpremieră "Jack şi uriaşii" dedicată fanilor, miercuri în Capitală - VIDEO

Avanpremieră "Jack şi uriaşii" dedicată fanilor, miercuri în Capitală - VIDEO

Inspirat de povestea clasică "Jack şi vrejul de fasole", regizorul Bryan Singer aduce pe marile ecrane impresionanta aventură "Jack şi uriaşii/ Jack the Giant Slayer", care îi are în distribuţie pe Nicholas Hoult, Stanley Tucci, Bill Nighy, Eleanor Tomlinson, Ewan McGregor, Ian McShane şi John Kassir.

Acest film, o adaptare cinematografică a unui roman SF britanic, spune povestea unui tânăr fermier care pleacă să o salveze pe prinţesa regatului său, răpită de nişte uriaşi.

Un conflict străvechi este pe cale să reînceapă atunci când fermierul Jack (Nicholas Hoult) deschide din greşeală un portal prin care uriaşii mitologici pot pătrunde în lumea noastră. Odată ajunse pe pământ, răzbunătoarele creaturi o răpesc pe frumoasa prinţesă Isabelle (Eleanor Tomlinson) şi plănuiesc să cucerească întreaga omenire. Tânărul Jack este cel care va trebui să conducă misiunea de salvare a acesteia şi să îi învingă pe uriaşi chiar pe tărâmul lor. Pentru a-şi apăra regatul şi a o salva pe prinţesa de care s-a îndrăgostit, Jack va trebui să îi învingă pe neînfricaţii uriaşi, despre care auzise doar din legende.

Bryan Singer este un regizor şi producător american de film, care şi-a câştigat celebritatea odată cu lansarea filmului "Suspecţi de serviciu", în 1995. El se bucură de o mare popularitate în rândurile fanilor de producţii SF şi benzi animate, graţie primelor două filme din seria "X-Men" şi a peliculei "Superman Revine".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici