B'estfest 2013: 64.000 de spectatori la cea de-a şaptea ediţie a festivalului

Cea de-a şaptea ediţie a B'estfest Summer Camp 2013, care a avut loc de vineri până duminică, în Tunari, a înregistrat un public de aproximativ 64.000 de participanţi, informează organizatorii, Emagic.

148 afișări
Imaginea articolului B'estfest 2013: 64.000 de spectatori la cea de-a şaptea ediţie a festivalului

Cea de-a şaptea ediţie a B'estfest a înregistrat 64.000 de spectatori (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

B'estfest Summer Camp a început vineri, în line up-ul serii fiind Texas şi Tiamat, iar în fiecare zi a festivalului programul scenelor principale a alternat, oferind publicului cel mai bun mix de muzică alternative rock, indie rock, hip-hop şi soul.

Anul acesta, printre artiştii care au cântat la B'estfest s-au numărat şi Viţa de Vie, Nişte Băieţi, Omul cu Şobolani, Les Elephants Bizarres, Ţapinarii, Nas, Nneka, Biohazard, Coma, Subcarpaţi, Noisia, Gojira & Planet H, ROA, Grimus, ZOB, Chase&Status, Enter Shikari, Electric Fence, Friction, Partizan, Toulouse Lautrec şi Pistol cu Capse.

Distracţia şi relaxarea au fost la ele acasă, pe lângă concerte şi petreceri, fanii B'estfest având la dispoziţie multe activităţi de divertisment, precum proiecţii de filme, spectacole de teatru, expoziţii de fotografie, workshop-uri creative, precum şi activităţi sportive, ca human bowling, aerotrim, slackline etc.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici