Barack Obama, Michelle şi cele două fiice au ajuns în Hawaii, pentru vacanţa de Crăciun

Preşedintele SUA, Barack Obama, alături de soţia sa şi de cele două fiice au sosit în Hawaii, unde vor petrece pentru a opta oară vacanţa de Crăciun, informează presa americană.

377 afișări
Imaginea articolului Barack Obama, Michelle şi cele două fiice au ajuns în Hawaii, pentru vacanţa de Crăciun

Barack Obama, Michelle şi cele două fiice au ajuns în Hawaii, pentru vacanţa de Crăciun (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

Familia prezidenţială americană a ajuns sâmbătă (în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, ora României) la Baza aeriană Pearl Harbor-Hickam, potrivit site-ului HawaiiNewsNow.

Barack Obama a coborât primul din avionul prezidenţial, alături de cele două fete - Sasha şi Malia -, fiind urmaţi de prima doamnă a Statelor Unite, Michelle.

Publicul nu a avut acces în baza militară din Hawaii, dar jurnaliştii au fost lăsaţi pe pistă.

De la aeroportul militar, coloana prezidenţială s-a deplasat în staţiunea hawaiiană Kailua.

Este a opta oară când familia Obama petrece vacanţa de Crăciun pe Insula Hawaii. Aceasta este ultima vacanţă de Crăciun a lui Barack Obama în funcţia de preşedinte al Statelor Unite.

În pofida măsurilor de securitate implementate din staţiunea Kailua, localnicii sunt fericiţi că familia prezidenţială îi vizitează.

"Cred că este o mare onoare pentru noi că Barack Obama alege să vină în Kailua deşi ar putea alege orice alt loc din lume", a declarat un localnic, Rhea Yamashiro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici