Barbara Walters va fi supusă unei operaţii pe cord

Celebra realizatoare de televiziune americană Barbara Walters a anunţat, luni, că va suferi o intervenţie chirurgicală pe cord în această săptămână, informează accesshollywood.com.

19 afișări
Imaginea articolului Barbara Walters va fi supusă unei operaţii pe cord

Barbara Walters va fi supusă unei operaţii pe cord, în zilele următoare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ştiţi cât de sănătoasă am fost - nu am lipsit nicio zi de la muncă. La sfârşitul acestei săptămâni voi fi operată pe inimă, pentru a mi se înlocui o valvulă care nu mai funcţionează bine", a anunţat realizatoarea TV americană la sfârşitul emisiunii sale, difuzată de postul ABC.

"Multe persoane au această problemă. Sunt la curent cu boala mea de ceva timp şi am decis împreună cu medicii mei că acesta este cel mai bun moment pentru a face operaţia", a declarat Barbara Walters. "Deoarece vara este foarte aproape, pot să îmi acord o vacanţă plăcută", a adăugat ea.

Barbara Walters, despre care medicii consideră că va avea nevoie de o perioadă de convalescenţă de două luni, a promis că îşi va face timp pentru a telefona din când în când colegilor săi care realizează emisiunea "The View".

Barbara Jill Walters, născută pe 25 septembrie 1929, este jurnalistă, prezentatoare a câtorva emisiuni de televiziune matinale extrem de populare în Statele Unite ale Americii ("Today" şi "The View"), a unui renumit buletin informativ ("20/20") şi coprezentatoare a principalului jurnal de actualităţi difuzat de postul de televiziune ABC ("ABC Evening News").

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici