Bărbat arestat, după ce a fost prins că oferea oamenilor de pe stradă marijuana. Cum şi-a explicat gestul. VIDEO

Un bărbat de 67 de ani din Florida a fost arestat după ce a fost prins oferind marijuana pe străzi, cu ocazia sărbătorii Crăciunuui, informează Daily Mail.

660 afișări
Imaginea articolului Bărbat arestat, după ce a fost prins că oferea oamenilor de pe stradă marijuana. Cum şi-a explicat gestul. VIDEO

Bărbat de 67 de ani, arestat pentru că oferea marijuana pe stradă în dar de Crăciun

Richard Ellis Spurrier în vârstă de 67 de ani a fost arestat de poliţia din Florida după ce a fost prins oferind pacheţele cu marijuana trecătorilor, cu ocazia Crăciunului, pe o stradă din oraşul St. Petersburg, scrie Daily Mail.

Asupra bărbatului au fost găsite 45 de grame de cannabis pe care acesta avea de gând să le ofere oamenilor pe stradă deoarece „este Crăciunul", a declarat Spurrier poliţiei.

Poliţia a mai observat că Spurrier avea resturi de cannabis care atarnau din mâneca dreaptă a bluzei.

Autorităţile au descoperit inclusiv o sabie pe care bărbatul o ascunsese în bastonul în care se sprijinea.

De asemenea, Spurrier mai avea o sticluţă cu numele lui pe ea, cu medicamente prescrise de medic, dar şi o pipă din sticlă de culoare mov şi un cântar cu reziduuri de marijuana.

Bărbatul a fost arestat pentru posesie de marijuana cu intenţia de a vinde, însă a fost eliberat în scurt timp.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici