Baschetbalistul german Dirk Nowitzki şi-a sărbătorit aniversarea împreună cu Barack Obama şi Angela Merkel

Baschetbalistul german Dirk Nowitzki şi-a sărbătorit, miercuri, împlinirea a 35 de ani printr-un dineu la care au participat preşedintele american Barack Obama, cancelarul Angela Merkel şi alţi demnitari, a scris presa germană.

104 afișări
Imaginea articolului Baschetbalistul german Dirk Nowitzki şi-a sărbătorit aniversarea împreună cu Barack Obama şi Angela Merkel

Dirk Nowitzki (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Jucătorul echipei nord-americane Dallas Mavericks a fost prezent apoi la discursul ţinut de Barack Obama la Poarta Brandenburg.

Nowitzki l-a mai întâlnit pe Barack Obama în 2011, în cadrul tradiţionalei recepţii prin care echipa campioană în NBA este primită la Casa Albă.

Baschetbalistul german va juca un meci de fotbal de caritate, duminică, în oraşul său natal Wurzbourg, în care o echipă a starurilor mondiale va întâlni o formaţie alcătuită din prietenii portarului Manuel Neuer, de la Bayern Munchen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici