Bastian Schweinsteiger şi Ana Ivanovici, fotografiaţi ţinându-se de mână la New York - FOTO

Căpitanul naţionalei de fotbal a Germaniei, Bastian Schweinsteiger, şi jucătoarea sârbă de tenis Ana Ivanovici au fost fotografiaţi de fotoreporterii cotidianului Bild ţinându-se de mână la New York, a anunţat, joi, Corriere dello Sport.

746 afișări
Imaginea articolului Bastian Schweinsteiger şi Ana Ivanovici, fotografiaţi ţinându-se de mână la New York - FOTO

Ana Ivanovici (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform sursei citate, cei doi s-au cunoscut prin intermediul jucătorei germane de tenis Andrea Petkovici

Schweinsteiger, în vârstă de 30 de ani, este logodit de şapte ani cu fotomodelul bavarez Sara Brandner.

Ivanovici, 26 de ani, a fost până anul trecut într-o relaţie cu fostul tenisman Marc Stillitano.

Bastian Schweinsteiger, campion mondial cu naţionala Germaniei în această vară, este noul căpitan al primei reprezentative, după retragerea lui Philipp Lahm.

Ana Ivanovici, locul 10 WTA, a câştigat un singur titlu de Grand Slam în carieră, Roland Garros în 2008, şi a ocupat primul loc în clasamentul WTA în acelaşi an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici