Bebeluşul regal | Numele cotat cu cele mai mari şanse pe site-urile de pariuri. Tributul special adus de Kate Middleton prinţesei Diana. FOTO

Familia regală britanică s-a mărit, luni, cu un nou membru. Ducesa Catherine de Cambridge a născut un băiat.

15742 afișări
Imaginea articolului Bebeluşul regal | Numele cotat cu cele mai mari şanse pe site-urile de pariuri. Tributul special adus de Kate Middleton prinţesei Diana. FOTO

Bebeluşul regal | Numele cotat cu cele mai mari şanse pe site-urile de pariuri. Tributul special adus de Kate Middleton prinţesei Diana

Site-ul de pariuri britanic William Hill a anunţat lista numelor cotate cu cele mai mari şanse de a fi alese de cuplul regal pentru cel de-al treilea copil al lor.

Arthur este numărul 1 pe listă, urmat de James, Albert, Philip, Alexander, Thomas, Frederick, Henry, Alfred, Charles, Edward, Jack, Louis, William.

Numele bebeluşului ar putea fi făcut public în maximum două zile de la naştere.

La numai şase ore de la naştere, Kate Middleton şi prinţul William au prezentat lumii băieţelul lor abia născut, la ieşirea din Spitalul St Mary's din Londra, unde a fost internată luni dimineaţă.

Daily Mail notează că Ducesa Catherine de Cambridge a ţinut să-i aducă un tribut special Prinţesei Diana, alegând să poarte o rochie aproape identică cu cea purtată de Diana imediat după naşterea prinţului Harry.

Kate a optat astfel pentru a treia oară pentru designerul ei preferat, Jenny Packham.

Băieţelul, al şaselea strănepot al reginei Elizabeth a II-a, s-a născut la ora locală 11.01 (10.01 GMT). Copilul a avut la naştere - la care ducesa de Cambridge a fost asistată de soţul său, prinţul William - greutatea de aproximativ 3,8 kilograme.

Ducesa Catherine de Cambridge şi prinţul William s-au căsătorit în aprilie 2011.

Informaţia despre cea de-a treia sarcină a ducesei Kate a fost făcută publică pe 4 septembrie 2017, după ce aceasta, suferind de severe greţuri matinale, a fost nevoită să-şi anuleze participarea la un eveniment.

În octombrie, Palatul Kensington, reşedinţa sa oficială, a anunţat că cel de-al treilea copil al ducesei se va naşte în aprilie, în a doua jumătate a lunii.

De altfel, ducesa Kate a intrat în concediul prenatal pe 22 martie.

Sursa foto: Hepta

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici