Ben Affleck şi David Fincher vor realiza un remake al unui film de Alfred Hitchcock

Ben Affleck şi David Fincher, care au avut de curând succes cu filmul "Fata dispărută/ Gone Girl", ce a generat încasări de peste 365,3 milioane de dolari, au decis să colaboreze din nou şi să realizeze împreună un remake al filmului "Străini în tren/ Strangers on a Train", de Alfred Hitchcock.

122 afișări
Imaginea articolului Ben Affleck şi David Fincher vor realiza un remake al unui film de Alfred Hitchcock

Ben Affleck şi David Fincher vor realiza un remake al unui film de Alfred Hitchcock (Imagine: HEPTA)

Intitulat "Strangers", noul proiect cinematografic al actorului Ben Affleck şi al regizorului David Fincher va spune povestea unui star de cinema, aflat în plină campanie de promovare a unui film în sezonul Oscarurilor, al cărui avion privat tocmai se defectase, informează contactmusic.com. Actorul primeşte propunerea de a ajunge la Los Angeles la bordul unui alt avion deţinut de un străin bogat şi misterios.

În filmul original regizat de Hitchcock, intriga oscilează în jurul a doi străini care se întâlnesc în tren şi discută ideea de a face "un schimb de crime" - o idee pe care unul dintre cei doi o şi pune în aplicare.

Ţinând cont de preferinţele regizorului David Fincher pentru filmele noir, "Stranger" va fi cel mai probabil realizat în acelaşi stil întunecat ca şi pelicula originală din 1951, în care rolurile principale au fost jucate de Farley Granger şi Robert Walker.

Înainte de acest proiect cinematografic, Ben Affleck va trebui să încheie filmările de la "The Accountant for Warner Bros" şi, apoi, să joace şi să regizeze o adaptare cinematografică a cărţii "Live By Night" scrisă de Dennis Lehane.

Ben Affleck este cunoscut pentru rolurile din filme precum "Good Will Hunting" - pentru scenariul căruia a fost recompensat cu un premiu Oscar, împreună cu bunul său prieten Matt Damon -, "Armageddon - Sfârşitul lumii?", "Dogma", "Pearl Harbour", "Daredevil" şi "Despre bărbaţi şi nu numai...". El a regizat, printre altele, filmele "Dispărută fără urmă/ Gone baby gone" şi "The Town", pentru care actorul Jeremy Renner a fost nominalizat la Oscar, în 2011. Cineastul a fost recompensat în 2013 cu premiul Oscar la categoria "cel mai bun film", pentru lungmetrajul "Argo", pe care l-a regizat şi în care a jucat rolul principal.

În ceea ce îl priveşte pe David Fincher, regizorul va începe în curând filmările de la serialul "Utopia", produs de HBO - un remake al apreciatului serial britanic omonim difuzat de Channel 4. Apoi, cineastul va regiza cel mai probabil "The Girl Who Played with Fire", a doua adaptare cinematografică americană a romanului "Fata care s-a jucat cu focul", al doilea opus din trilogia "Millenium" scrisă de Stieg Larsson.

David Fincher este regizorul unor filme bine primite atât de public, cât şi de criticii de cinema, precum "Alien 3", "Se7en", "Fight Club - Sala de lupte", "Strania poveste a lui Benjamin Button", "Reţeaua de socializare/ The Social Network" şi "Fata cu un dragon tatuat/ The Girl with the Dragon Tattoo".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici